dimarts, 26 d’octubre del 2021

MANRESA ORIENTA: Jornada Comunitària per a l’Orientació Educativa

 

Divendres 22 d’octubre es va celebrar a l’Espai Jove Joan Amades (c/ Sant Blai, 14), una Jornada d’Orientació educativa amb diferents professionals tant dels instituts de secundària de la ciutat com de serveis territorials del Departament d’Educació de la Catalunya Central.

Al llarg de la jornada s’ha aprofitat per donar a conèixer els resultat del diagnòstic que permet desplegar el POAC (Pla d’Orientació d’Àmbit Comunitari) de la ciutat de Manresa. Aquest Pla que està en fase d’elaboració, permetrà concretar i planificar les accions necessàries per detectar les necessitats del territori en quant a l’orientació educativa.

Cal recordar que la subvenció per part del Departament d’Educació de la Generalitat que va a arribar el curs 2020-21,  per reforçar el Pla Educatiu d’Entorn de Manresa amb activitats extraordinàries PMOE ( Pla de Millora d’Oportunitats Educatives) i que aquest curs 21-22 continuarà, va permetre  la contractació d’una tècnica d’Orientació Comunitària que té com a missió dissenyar aquest Pla d’Orientació d’Àmbit  Comunitari.


En aquesta jornada i des d’una perspectiva de treball i aprenentatge en xarxa s’ha cercat la implicació i complicitat dels diferents agents socioeducatius de la ciutat i s’han organitzat uns casos pràctics i unes dinàmiques en xarxa que permetran una millor cohesió dels diferents professionals dels centres educatius i  alhora  poder recollir conclusions i  propostes de futur.

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada